Bästa julklappen till honom & henne - Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om - 07

Bästa julklappen – nu med 30% rabatt!

Bästa julklappen till honom & henne - Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om - 07 Decemberkampanj, Rabatter

Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om och få 30% rabatt fram till 2023-01-01!

Låt Black Friday inleda hösten och vinterns shopping – med 30% rabatt under hela november & december!

Runt hörnet väntar shoppingsäsongen! November har snart susat förbi och Black Friday, jul och nyår står för dörren. Det finns inget bättre sätt att inleda det regniga och mörka November på än med spännande och förmånliga erbjudanden på snygga armbandsklockor hos Modessic. Våra årliga Black Friday erbjudanden är årets höjdpunkt, tätt följt av erbjudanden inför julen och nyåret. Dessa fantastiska erbjudanden är det du har väntat på hela året och bara inte får missa.

Oavsett om du är ute efter att köpa en av Modessics vackra klassiska klockor till ett riktigt bra pris nu under Black Friday, eller om du vill passa på att köpa presenter och julklappar, kommer du garanterat hitta det du söker i vårt sortiment. Välkomna vintern med Black Friday och unna dig eller dina nära och kära en oförglömlig gåva! Under hela november & december kan du köpa våra fina klockor till 30% rabatterat pris. Detta är en chans du absolut inte vill missa. Med detta erbjudande kan du till och med överväga att köpa fler klockor än bara den klocka som du haft ögonen på under året, eller passa på att köpa ett extra klockarmband för att matcha färgen i din övriga look.

Bästa julklappen till honom & henne - Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om - 10

Modessics armbandsklockor kombinerar klassiskt med modernt.

Om du är ute efter en klocka som har element både från det klassiska och det moderna så är Modessics klockor det klockrena valet för dig och din garderob. En klocka från Modessic passar i många sammanhang och din självsäkerhet kommer höjas sekunden du sätter på dig din nya klocka. Matcha klockarmband och klockurtavla med din klädsel och du har allas blickar på dig. Du kommer att bli beundrad för din modemedvetenhet och elegans.

Bästa julklappen till honom & henne - Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om - 09

En klassisk klocka från Modessic – en unik dyrgrip.

Varje klocka från Modessic har en unik klockarmbandslösning som inte går att hitta hos något annat klockmärke. Äger du en Modessic klocka så äger du en klocka som kommer sticka ut från mängden på ett stilrent och elegant vis. En ren och skär stilförstärkare, helt enkelt. Med en klocka från Modessic är lösa klockarmbandsändar ett minne blott. Klockan med tillhörande klockarmband sitter perfekt runt din handled och blir en förlängning av din övriga klädsel, oavsett om du har en uppklädd eller en mer avslappnad look.

Bästa julklappen till honom & henne - Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om - 05

Modessics Black Friday specialerbjudande!

Julen närmar sig snabbt och julklappar ska inhandlas. Har du många personer du ska köpa julklappar till i år? Känner du dig stressad över vad du ska köpa till alla? Du vill förstås hitta de bästa gåvorna till allihopa. Att handla hos Modessic och använda vår 30 % rabatt garanterar dig att de produkter du köper kommer bäras och uppskattas länge av dina nära och kära. Ge bort genomtänkta gåvor av hög kvalité från Modessic. Välj en klocka i favoritfärgen, matcha den med en urtavla och du har en perfekt gåva till ett riktigt bra pris!

Med Modessics rabatt på 30% kan du spara pengar på klockor som kan användas under hela året och under lång tid framöver. När du köper en klocka från Modessic köper du en elegant klocka och pålitlig följeslagare som kommer förstärka och förhöja din look oavsett vad du har på dig. Om du funderat på att köpa en ny armbandsklocka under året är det definitivt rätt tillfälle för dig att slå till nu med denna lysande rabatt.

Bästa julklappen till honom & henne - Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om - 01

Modessics kollektioner.

Med ett brett sortiment av stilrena armbandsklockor för både herr & dam kommer du definitivt kunna finna en ny favorit från Modessics webshop. Vi har flera kollektioner med klockarmband i läder, från Italien och av högsta kvalitet. Möjligheten att köpa flera klockarmband öppnar upp oändliga kombinationsmöjligheter. Vare sig du vill ha brunt, svart eller beige läder går det att köpa hos Modessic. Urtavlor finns i flera olika varianter från svart och vit till en uppseendeväckande azurblå nyans.

Oavsett om det är till dig själv du vill köpa en snygg klocka eller till någon annan så finns det en klocka för alla stilar och personligheter hos Modessic! Med flera kollektioner, färger på både urtavlor och klockarmband kan du kombinera de färger och klockarmband som du vill ha. Ju fler klockor du äger, desto fler kombinationer kan du också göra, allt för att få fram den klocka som passar absolut bäst oavsett var du ska, vare sig det är stranden, tennisplanen, afterwork, date eller en familjemiddag. Läs mer om våra kollektioner nedan för att ta reda på vilken kollektion som bäst återspeglar vem du är!

Bästa julklappen till honom & henne - Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om - 04

Damklockor.

Divinity, Midnight, Visionary och Rose Noir är Modessics fyra kollektioner för damklockor.

Divinity – en vit urtavla med boett, klämma, visare och index i vitt roséguld.
Midnight – en mörk, tidlös skönhet där svart möter metalldetaljer i roséguld.
Visionary – en klassisk design med tydliga inslag av vintage. En vit urtavla möter vitt, rostfritt stål.
Rose Noir – en design inspirerad av mörk romantik där roséguld matchas med en svart urtavla.

Bästa julklappen till honom & henne - Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om - 03

Herrklockor.

Oceanic, Charisma, Midnight och Visionary är klockkollektionerna för herrklockor.

Oceanic – en iögonfallande, klassisk design med en azurblå urtavla. Boett, klämma, visare och index i rostfritt stål.
Charisma – en klassisk och elegant design där rostfritt stål matchas med en svart urtavla.
Midnight – en klocka med en mattsvart urtavla och visare i roséguld. Sportig och elegant på samma gång.
Visionary – Vit urtavla med metalldetaljer i rostfritt stål. En klassisk design som passar med alla klockarmband.

Bästa julklappen till honom & henne - Köp en snygg klocka till någon du bryr dig extra om - 08

Den perfekta julklappen – en snygg, klassisk klocka!

Vet du inte vad du ska ge dina nära och kära i julklapp? Ibland kan det vara riktigt svårt att hitta julklappar till vissa personer som redan verkar ha allt de behöver. Att ge bort en klocka från Modessic kommer garanterat bli en oförglömlig gåva och den som får klockan kommer bära den med stolthet. En vacker och stilren armbandsklocka från Modessic kommer att kunna bäras under många år då våra armbandsklockor är tidlösa klassiker.

Att köpa en klocka från Modessic är som att köpa ett paket fullt av självförtroende, elegans och tidlös design. Om du är ute efter en ny klocka till dig själv eller någon du håller kär så är en klocka från Modessic det självklara valet. Det gyllene tillfället att slå till är nu under december, med vår stora rabatt på 30%! Varmt välkommen med din order – vi levererar snabbt!

Modessic - Moderna klassiska klockor - Om oss - Kevin Ryale - Signatur - 569x120 - 1

Din kommentar

08-120 99 422

Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

10% rabatt på din första order!

Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

  Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
  Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

  08-120 99 422

  Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

  welcome@modessic.com

  Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

   Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

   © 2024. Alla rättigheter förbehållna.

   Your Cart

   Inga produkter i varukorgen.

   Gratis frakt