Modessic - Moderna klassiska klockor - Om oss - 669x550 - 1

Modessic

Modessic kombinerar klassiska element och modern design, i en och samma klocka. Som varumärke har Modessic ett enda syfte: att skapa uppskattade klockor som används i många år. Vårt team drivs av sin passion för bra design. Varje Modessic klocka är utformad med utsökt finess och kreativitet.

“Om något är modernt, så är det sällan klassiskt. Och om något är klassiskt så anses det oftast inte vara modernt. Modessics klockor bryter den regeln. Modessics klockor är moderna klassiker.” – Kevin Ryale

Modessic - Moderna klassiska klockor - Om oss - Kevin Ryale - Signatur - 569x120 - 1

Vår vision

Tunn. Sofistikerad. Mångsidig. Varenda detalj noggrant utformad för att säkerställa att varje armbandsklocka lever upp till absolut högsta standarder. Känslan av kvalitet och hantverksmässighet återspeglas i varenda detalj. Vår designskyddade klämma skapar en unik passform som man inte hittar hos andra armbandsklockor.

De utbytbara remmarna gör det enkelt att anpassa armbandsklockan till olika situationer. Resultatet är en elegant och tunn design som är lika bekväm som iögonfallande. Modessic ger dig en ny upplevelse av tid. Våra klassiska klockor är inte bara vackra – de blir en del av din personlighet.

Alla Modessics klassiska klockor är noggrant utformade för att passa en rad olika klädstilar. De snygga klassiska klockorna blir ditt förstaval för en ledig och naturlig stil. En exklusiv armbandsklocka är en tidlös stilmarkör och ett av de enklaste sätten att förhöja valfri outfit. Oavsett om du har en favorit som du bär dagligen eller en samling av våra klassiska klockor för alla tillfällen, så utstrålar alla klockor från Modessic samma kvalitetskänsla och oklanderliga smak.

Våra noggrant framtagna klassiska armbandsklockor är inte bara ämnade för speciella tillfällen. Modessic representerar en vardagslyx som är tillgänglig för alla. Den klassiska designen och de rena linjerna är Modessics signum som fungerar vid alla tillfällen. Dessa vackra designobjekt står ut bland mängden, samtidigt som de kompletterar en välbalanserad och genomtänkt stil på bästa sätt. Eleganta klassiska klockor anpassade till en modern livsstil, helt enkelt!

Modessic - Moderna klassiska klockor - Om oss - 630x945 - 1

Vår historia

Historien bakom Modessic

Modessic - Moderna klassiska klockor - Om oss - 1920x1080 - 1

Modessics grundare Kevin Ryale har alltid haft en fascination för stil och innovation. Idén bakom Modessic kom till världen under ett besök i Milano år 2013. Han var på plats för ett affärsmöte, men upptäckte att klockarmbandet på hans armbandsklocka var trasigt. En kreativ lösning fixade problemet – han fäste de båda remmarna med en slipsklämma. Resultatet blev en elegant, modern och unik look.

Senare promenerade han bland Milanos exklusiva butiker som erbjuder eleganta lyxklockor från välkända märken. Kevin fascinerades av armbandsklockor med en svart design och detaljer i lyxiga material. Han gick in i en butik för att hitta en armbandsklocka åt sig själv, men chockades av priserna. Marknaden för designerklockor var uppenbart begränsad till ett lyckligt fåtal. Den var skapt för människor som har råd att betala extrema priser.

Kevin fick då idén att designa tidlösa urverk som är precis lika vackra, men som fler människor kan ta del av. Detta gav honom inspiration och när han återvände till Stockholm började Kevin skissa på sitt eget klockmärke. Många skisser, prototyper och år senare föddes Modessics design – grundad i hans ursprungliga idé med slipsklämman. Namnet Modessic kommer från “Modern Classic” – en kombination av modern design och klassisk stil som tillsammans skapar en sofistikerad, elegant och prisvärd armbandsklocka. Den här innovativa andan garanterar att Modessic armbandsklockor alltid kommer vara unika.

08-120 99 422

Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

10% rabatt på din första order!

Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

  Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
  Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

  08-120 99 422

  Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

  welcome@modessic.com

  Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

   Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

   © 2024. Alla rättigheter förbehållna.

   Your Cart

   Inga produkter i varukorgen.

   Gratis frakt