Shadow Guld

Shadow Silver

Klassiska klockarmband

Stiliga klassiska klockarmband från Modessic. Modernt möter klassiskt!

Klassiska klockarmband från Modessic symboliserar en sammanslagning mellan det moderna och det klassiska. Namnet Modessic kommer från första delen av ordet ”Modern” och sista delen av ordet ”Classic” och våra klassiska klockarmband är en fusion mellan dessa stilar. Klockarmband i läder på herrklockor är det vanligaste, men det betyder inte att det behöver vara tråkigt. Läder symboliserar klassisk stil och bekvämlighet. Med ett klockarmband från Modessic på din handled kan du vara säker på att bli en blickfångare i alla sammanhang! Våra klassiska klockarmband till dam har en bredd på 14 mm och våra klockarmband för herr har en bredd på 20 mm. Klockorna finns i flera olika färger såsom svart, ljusbrunt och mörkbrunt, men även beige / nude. Alla klassiska klockarmband i Modessics sortiment är tillverkade i genuint, italienskt läder vilket garanterar att du kommer kunna använda klockan under många år framåt. Modessics klockor med tillhörande klassiska klockarmband är stilförstärkare på din handled och lyfter din look till helt nya nivåer!

Klassiska klockarmband - Stiliga klassiska klockarmband från Modessic - Modessic.se - 2

Framtidens klockdesign. En unik armbandslösning med Modessics moderna, klassiska klockarmband. 

Vår designskyddade klämma skapar en unik passform som du inte hittar hos andra klockmärken. Vår armbandslösning är inspirerad av en slipsklämma ursprungligen och dess funktion är att hålla armbandsänden på armbandsklockan på plats – på ett smakfullt och mycket stilfullt sätt. Modernt möter klassiskt och praktiskt möter estetiskt – i en och samma klassiska klocka som blir en fulländad helhet. Lösa armbandsändar är ett minne blott med vår unika lösning! I jämförelse med en klocka utan denna armbandslösning – med en löst hängande armbandsände – lyfter du din look till en helt ny nivå med Modessics klassiska klockor. Alla våra klassiska klockarmband från Modessic sitter perfekt runt handleden och klämman blir dessutom ytterligare en snygg detalj som ger din outfit det där lilla extra!

Spela videoklipp

Unika, klassiska klockarmband från Modessic. Mer om varför våra klockarmband är unika.

Med vår klockarmbandslösning vill vi skapa en mer hållbar klocka, där du som kund inte behöver tänka på att någon del av klockarmbandet eventuellt kommer slitas ut eller gå sönder, samt behöva bytas ut efter en kort tid. Det problemet undviker du direkt när du tar beslutet att köpa en klocka, vilken modell som helst, från Modessic! 

Traditionella klassiska klockarmband har oftast två flärpar som antingen har fästs fast eller löst hängande runt klockarmbandet och syftet med dessa är att hålla fast klockarmbandets ände. Vi på Modessic tycker att denna lösning har flera brister. Dels kan, och kommer, dessa flärpar slitas ut med tiden då de skaver mot klockan och det är således bara en tidsfråga innan någon av dem, eller båda, har gått sönder och måste bytas ut. Utöver detta håller dessa flärpar inte klockarmbandsänden på plats fullständigt. Klockarmbandets ände sitter ofta lite löst runt klockarmbandet och kan bli ett irritationsmoment under dagen, då det måste fixas till då och då. Dessutom är det fortfarande en liten del av klockarmbandets ände som fortfarande sticker ut, även om flärparna har använts, vilket vi på Modessic varken tycker är snyggt eller praktiskt. Därför har vi kommit på vår unika armbandslösning för att komma underfund med dessa problem och toppa din outfit. Oavsett vilken klocka du väljer kan du vara säker på att vår klämma håller ditt klassiska klockarmband på plats!

Med Modessics klassiska klockarmband och vår unika armbandslösning finns inga lösa ändar längre. Änden fästs i klämman och skapar en helhet med en ultimat passform. Du slipper dessutom eventuellt underhåll av klockarmbandet. Fäst bara klämman i fästet och njut av din klocka under mycket lång tid. Vår klämma kommer i flera olika metallfärger som matchar resterande metall på klockarmbandet och urtavlan, allt för att skapa en medveten och stilren helhetslook som får allas blickar att dras till just din handled!

2 års garanti. 30 dagars öppet köp.

Säker betalning.
Fri frakt.

Upptäck Modessics sortiment av klassiska klockarmband som du kan mixa och matcha!

Vi på Modessic har tänkt steget längre när det kommer till din klockas flexibilitet och att göra det enkelt för dig att sätta ihop den bästa matchen av din outfit. Klockarmbandsremmarna på alla våra klockor är utbytbara vilket gör det enkelt för dig att anpassa din klocka till olika situationer. Du kan använda din klocka i alla typer av situationer, vare sig det är en date med din partner, en after work, en formell tillställning, ett bröllop eller ett affärsmöte. Upptäck Modessics sortiment av klassiska klockarmband som du kan mixa och matcha med alla urtavlor för att få till den stil du vill ha, som passar för alla situationer och tillställningar! Vi erbjuder flera exklusiva klockarmband i läder, i olika färger, allt för att du ska kunna optimera din look. När du köper din klocka från Modessic får du mer än bara en klocka. Du får en optimal följeslagare som kan kombineras med olika urtavlor och klassiska klockarmband och med resten av din outfit, för att framhäva just dig och din unika stil!

Klassiska klockarmband - Stiliga klassiska klockarmband från Modessic - Modessic.se - 7

Matcha Modessics klassiska klockarmband precis som du önskar.

Alla våra Modessic klassiska klockarmband har en elegant, stilren och tunn design, med en unik armbandslösning, som är lika bekväm som iögonfallande. Med en enkel ”quick release” kan du byta ut klockarmbandet till ett annat som passar situationen eller tillställningen du ska gå på – bättre än någonsin tidigare. På bara några sekunder kan du ge din klocka ett helt nytt utseende. Du kan, med en Modessic klassisk klocka, alltid optimera din outfit och matcha din klocka med din övriga outfit. Vi har ett flertal, exklusiva klassiska klockarmband av hög kvalitet i vårt sortiment, som allihop är kompatibla med samtliga av våra urtavlor. Denna flexibilitet och valfrihet öppnar upp dörrarna för dig att låta kreativiteten flöda när du skapar din unika look. Kombinationsmöjligheterna är oändliga och bara din fantasi sätter gränserna! Vi på Modessic vet hur viktigt det är att se modemedveten ut i alla situationer och därför har vi tagit fram möjligheten att byta ut hela klockarmbandet, så att du ska kunna matcha klockan med vilket klockarmband som helst ur vår kollektion, för att ”naila” din outfit och bli sammanhangets mittpunkt! Med Modessics klassiska klockarmband kommer du bli sedd på med nya ögon, din ”approach” kommer bli än mer självsäker och andra människor kommer att beundra dig för din modemedvetenhet. Med den flexibilitet som ett utbytbart klassiskt klockarmband ger vill Modessic att varje klockälskare ska kunna uppskatta sin tidlösa klocka till sin fulla utsträckning och även kunna ha den på sig i alla tänkbara situationer. Du ska slippa begränsningar och låta din fantasi flöda när du sätter ihop dina outfits!

 

08-120 99 422

Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

10% rabatt på din första order!

Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

  Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
  Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

  08-120 99 422

  Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

  welcome@modessic.com

  Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

   Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

   © 2024. Alla rättigheter förbehållna.

   Your Cart

   Inga produkter i varukorgen.

   Gratis frakt