Rose Noir Heritage | Svart roséguld brun klassisk damklocka

Rose Noir Heritage | Svart roséguld brun klassisk damklocka. Letar du efter en stilren klassisk damklocka? Låt oss presentera… Rose Noir Heritage.

Med en Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka på din handled kan du bli sammanhangets mittpunkt. Alla våra damklockor passar till en rad olika outfits, från en formell och välklädd look, till festligheter, finklänningar, aftonklänningar, casual och vardag. Matcha din Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka med andra smycken eller låt den sitta ensam på din handled som en blickfångare! Oavsett vilken stil du har finns det även ett klockarmband som kommer matcha din look i Modessics sortiment. Vi har ett antal kollektioner för dam och herr. Varje kollektion är unik på sitt sätt och vi är övertygade om att vi har en damklocka som kommer att passa dig och din unika klädstil, samt höja den till en ännu högre nivå. Alla våra damklockor finns i flera, välvalda färger och designer.

Rose Noir Heritage | Svart roséguld brun klassisk damklocka. En del av Modessics unika sortiment av snygga klassiska damklockor.

Upptäck Modessics breda utbud av snygga klassiska damklockor! Hos Modessic kan du definitivt hitta den perfekta damklockan som lyfter dig och din stil till skyarna. Med Modessics klassiska armbandsklockor finns det alltid en klocka för alla och till alla sammanhang. Modessic har ett brett sortiment av klassiska klockor, från klassiska damklockor och klassiska herrklockor till mindre klockor, automatiska klockor, samt klockor i guld, roséguld och silver. Det finns en Modessicklocka för dig, vare sig du är ute efter en klassisk klocka eller en modern – eller både och! Här hittar du det bästa av två världar, perfekt blandat till en vacker och unik damklocka!
Spela videoklipp

Rose Noir Heritage | Svart roséguld brun klassisk damklocka. Tidlös klassisk damklocka.

Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka är, som samtliga av våra klassiska klockor, tillverkad i genuint läder från Italien vilket garanterar en lång livslängd så att du ska kunna ha din klocka under många år framåt. Varje klockurtavla är omsorgsfullt tillverkad i rostfritt stål vilket är ett av världens slittåligaste material. Våra klassiska armbandsklockor till dam och herr är tidlösa, eleganta och uttrycksfulla. Kombinationen mellan italienskt läder och rostfritt stål kommer garanterat ge din look en unik touch av exklusivitet. Klockarmbandet på vår Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka har en bredd på 14 mm och en armbandslängd som är 220 mm. Boettstorleken är 32 mm och tjockleken är 6.5 mm. Unik kombination av italienskt läder och rostfritt stål gör att Modessic kan uppfylla sitt syfte: att erbjuda prisvärda, kvalitetsklockor som ska hålla under många år. Våra klassiska damklockor är tänkta att bli en bestående följeslagare i din garderob. En garanti på 2 år som gäller från inköpsdatumet medföljer dessutom när du köper våra klockor så att du kan vara fullständigt säker på att din nya klocka är skyddad under de två första åren. Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka har en vattentålighet som uppstiger till 3 ATM, vilket betyder att klockan tål både regn och oavsiktligt stänk, så du behöver inte vara orolig för att klockan skulle kunna skadas vid dåligt väder. Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka matchar med sina detaljer alla hudtoner. Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklockas urverk är av märket Japanese Quartz Movement vilket garanterar fullständig korrekthet i hela urverkets mekanismer. Quartz mekanismer är mycket populära dels för att de inte behöver vridas upp, de är extremt korrekta och kräver ingen mänsklig inblandning för att fungera. Utöver dessa fördelar kräver de en låg grad av underhållning då urverket har färre rörliga delar. Ju färre rörliga delar ett urverk har, desto mindre är risken att de rörliga delarna kan gå sönder och behöver bytas ut, vilket gör Modessics klockor mycket hållbara.

Rose Noir Heritage | Svart roséguld brun klassisk damklocka. Rose Noir Heritage lyfter varje outfit.

Rose Noir Heritage kan med sin snygga nyans på det klassiska klockarmbandet i läder med fördel följa med på formella tillställningar men även festligare tillfällen. Du kan ta på dig din Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka och matcha den med antingen en stickad tröja, en vit, blå eller svart skjorta eller varför inte en kavaj. De vackra färgerna är mångsidiga och kan användas i många olika situationer – bara din fantasi sätter gränserna! En snygg Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka från Modessic är mer än bara en armbandsklocka. Det är ett smycke, en accessoar och en perfekt förlängning av din look som hjälper till att visa vem du är. Denna klassiska klocka från Modessic är den perfekta pricken över ”i:et” i din look!

2 års garanti. 30 dagars öppet köp.

Säker betalning.
Fri frakt.

Rose Noir Heritage | Svart roséguld brun klassisk damklocka. Perfekt följeslagare i din look.

En Rose Noir Heritage svart roséguld brun klocka från Modessic är den perfekta följeslagaren i din look! Modessics sortiment av klassiska dam- och herrklockor bryter mot regeln att det moderna och det klassiska är motpoler. Modessic kombinerar klassiska element och modern design, i en och samma klocka. Modessics ledord för alla våra klockor är: tunn, sofistikerad och mångsidig. Varenda detalj är noggrant utformad för att säkerställa att alla våra klockor lever upp till de absolut högsta kvalitetsstandarder. Vårt eliteteam drivs av extrem passion för högkvalitativ och förstklassig design. Varje Modessic klocka är utformad med utsökt finess och kreativitet. Känslan av kvalitet och hantverksmässighet återspeglas i varenda detalj på urtavlan, armbandet och klämman. Vår designskyddade klämma skapar en unik passform som du inte hittar hos andra klockmärken. De utbytbara remmarna gör det enkelt att anpassa din Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka till olika sammanhang. Kombinationsmöjligheterna blir oändliga, med en elegant och tunn design som är lika bekväm som iögonfallande. Modessic ger dig en ny upplevelse av tiden. Våra klassiska damklockor är inte bara vackra utan de blir även en del av din personlighet. Hos Modessic kan du köpa din Rose Noir Heritage svart roséguld brun klassisk damklocka snabbt och enkelt online. Om du inte vill ha just en Rose Noir Heritage kan du välja bland ett stort sortiment av stilrena klassiska klockor att dekorera din handled med. Vårt klocksortiment består av väldesignade klassiska armbandsklockor där en klocka gör så mycket mer än att bara visa tiden. Bland Modessics klockor hittar du klockor i flera olika storlekar, för både kvinnor och män, samt snygga klockor med olika och unika urtavlor. Oavsett vilken stil du föredrar finns din nästa klocka hos Modessic. Varmt välkommen!
färg

Svart roséguld brun

klockarmband

Heritage Guld

modellnummer

ROS.32L.RBLMB

urtavla

Svart

boettfärg

Roséguld

boettstorlek

32 mm

tjocklek på boett

6.5 mm

urverk

Japanese Miyota Movement

index, visare & klämma

Roséguld

Färg på klockarmband

Brun

armbandsbredd

14 mm

längd

220 mm

utbytbart klockarmband

Ja

vattentålig

Upp till 3ATM (håller för regn)

material

Polerat & roséguldpläterat rostfritt stål (316L)

garanti

2 år

Leveranstiden är normalt 2–4 arbetsdagar, och tiden kan variera beroende på yttre faktorer utanför Modessics och postoperatörens kontroll.

Ditt paket levereras direkt till din brevlåda om det finns möjlighet. Om detta inte är möjligt kommer den att skickas vidare till ditt närmsta postombud och du aviseras då via SMS till angivet telefonnummer.

Observera även att leveranstiderna kan vara längre än vanligt under produktkampanjer.

Alla produkter som köps direkt via Modessics webbplats kan returneras inom 30 dagar efter mottagandet av varan / varorna.

Den / de returnerade produkten / produkterna måste vara oanvända och i originalförpackningen, med eventuella etiketter och skyddsskikt intakta. Varan / varorna måste vara i samma nya skick som varan / varorna befann sig i när den / de togs emot av kunden.

Garantivillkor: standardgarantin är 2 år från inköpsdatum.

Den tvååriga garantin täcker tillverkningsfel på själva klockan (urverk, visare och index). Andra delar än de som är listade täcks inte av denna garanti.

För att använda garantin och göra en reklamation använd kontaktformuläret på sidan Kontakt eller skicka ett mail till welcome@modessic.com.

På kontaktformuläret eller i mejlet ska kunden ange: namn, adress, ordernummer och en detaljerad beskrivning av problemet.

08-120 99 422

Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

10% rabatt på din första order!

Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

  Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
  Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

  08-120 99 422

  Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

  welcome@modessic.com

  Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

   Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

   © 2024. Alla rättigheter förbehållna.

   Your Cart

   Inga produkter i varukorgen.

   Gratis frakt