Garantier

Modessics garantier & garantivillkor

Standardgarantin är två år från inköpsdatum.

Den tvååriga garantin täcker tillverkningsfel på själva klockan (rörelse, visare, index). Andra delar än de som just är listade täcks inte av denna garanti.

För att använda garantin för att få en ersättning, använd kontaktformuläret på sidan “Kontakt” på Modessics webbplats. På kontaktformuläret eller mejlet ska kunden ange: namn, adress, ordernummer och en detaljerad beskrivning av problemet eller problemen. Kunden måste också ange “Reclaim of Purchase” som ämne för förfrågan, e-post eller brev.

Observera: En extra avgift eller avgift kommer att tas ut för reparation och/eller byten i följande fall (oavsett garantistatus):

 • Skador eller fel orsakade av felaktig användning eller slarviga handlingar (inklusive bucklor, sprickor, repor, krossade delar, trasig kristall, etc.)
 • Skador eller fel orsakade av användarändringar eller onödiga eller obefogade reparationsförsök.
 • Skador eller fel till följd av exponering för eld eller vatten, eller till följd av en naturkatastrof, t.ex. en jordbävning eller storm.
 • Eventuella estetiska förändringar som orsakas av normalt slitage och åldrande (t.ex. mindre repor, repor, bucklor, etc.; på fodralet och/eller kristallen, eller missfärgning av armbandet eller att plåten skalar av).
 • Om namnet på återförsäljaren och inköpsdatumet inte är registrerat eller angivet på garantikortet, eller om denna information har skrivits om.
 • När en giltig garanti inte kan lämnas med klockan.
 • Batteribyte täcks inte av garantin och kommer därför att bli föremål för en ersättningsavgift, även inom de två åren av garantiperioden.

Observera – fodral, visare, urtavla, kristall, klockarmband eller andra delar eller komponenter av det köpta kan ersättas med ersättningar om originalreservdelarna inte är tillgängliga.

Denna garanti anger att kunder kommer att få en gratis ersättningsvara i enlighet med villkoren som anges häri och inom den angivna perioden.

Garantin begränsar inte någon laglig rätt för kunden.

08-120 99 422

Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

10% rabatt på din första order!

Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

  Copyright © 2024. Alla rättigheter förbehållna.
  Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

  08-120 99 422

  Järnvägsgatan 68, 172 35 Sundbyberg

  welcome@modessic.com

  Få 10% rabatt på din första order. Håll dig uppdaterad om Modessics senaste nyheter & unika erbjudanden!

   Klassiska klockor - Köp snygga klassiska klockor online - Modessic klassiska klockor - Betalningsmetoder - 1

   © 2024. Alla rättigheter förbehållna.

   Your Cart

   Inga produkter i varukorgen.

   Gratis frakt